Informatii livrare & retur

Daca livrarea Produselor comandate nu are loc in termenul prevazut, Cumparatorul are dreptul sa solicite ca livrarea sa se efectueze intr-un termen suplimentar. In cazul in care Produsele comandate nu vor fi livrate in termenul suplimentar indicat de Cumparator, acesta are dreptul sa solicite rezolutiunea comenzii cu conditia ca notificarea de rezolutiune sa fie transmisa in scris Vanzatorului inainte sa fi inceput livrarea Produselor comandate. in acest caz, Vanzatorul va rambursa fara intarzieri nejustificate toate sumele platite, respectiv:

a) in cazul Cumparatorului persoana juridica, in termen de maximum 30 zile de la data la care Cumparatorul a comunicat Vanzatorului decizia de rezolutiune a comenzii;
b) in cazul Cumparatorului persoana fizica, in termen de maximum 7 zile de la data la care Cumparatorul a comunicat Vanzatorului decizia de rezolutiune a comenzii.

Costul livrarii se calculeaza in functie de distanta pana la locatia indicata de Cumparator si se aplica comenzilor ce nu depasesc valoarea de 1000 de lei (TVA inclus). Pentru comenzile mai mari de 1000 de lei (TVA inclus), transportul este gratuit.

Atat comenzile cu adresa de livrare in Bucuresti, cat si cele cu adresa de livrare in alte localitati, se vor livra prin compania de curierat agreata de catre Vanzator.

Returnarea unui produs este acceptată doar dacă produsul nu este desigilat și este intact din punct de vedere vizual